Om oss

Vi som har den här sidan är familjen Wolgast bestående av Peter och Helén samt våra söner Patrik och Joakim. Vi bor i Haninge i södra Stockholm. Patrik har numera flyttat hemifrån och bor i Sundsvall tillsammans med sin flickvän och deras dotter.

Vi har tidigare haft två Golden Retrievers, Hasse och Zimzon, en Welsh springer spaniel som hette Atlas, en Golden retriever som hette Izidor och ytterligare en Golden som heter Knasen. Numera är bara Knasen med oss efter Izidor och Atlas alldeles för tidigt avslutade liv på grund av cancer.

Vi började vårt mobila boende med en Adria Classic 563UK som passade oss rätt bra med dubbelsäng och en våningssäng till våra söner bredvid.

Husvagn

Tyvärr höll inte vagnen tätt så efter tre somrar bytte vi till en Kabe Safir med samma planlösning. Den vagnen var lite större och passade oss bra fram tills grabbarna inte längre ville följa med. Enda egentliga problemet med den var Aldepannan där kringutrustning krånglade.

IMG_3120

Numera åker vi (Peter, Helén och hundarna) omkring i en Dethleffs Trend 7057 EB (husbil) med höga långbäddar. Problem hittills med den bilen är något fel med motorstyrningen i kombination med automatlådan vilket fixades i samband med en återkallelse och sen har bodelens AC slutat kyla efter första året. Båda felen och några ytterligare är fixade numera men det kommer säkert fler.

Orsa_2018_07_08_08