Nu är det slut i Hammarby

Sådär ja, nu har Patrik slutat spela i Hammarby A-pojk efter att ha spelat i klubben i snart ett decennium. När P95 och P94 slogs ihop för att bli A-pojk satte klubben även in en ny ansvarig tränare som har helt andra idéer än Patrik om lämplig träningsmängd i kombination med skola och fritid. Tränaren ifråga är dessutom ordentligt fyrkantig och det passar inte min grabb!

Det är givetvis inte slut med handbollen helt utan han spelar vidare i Skogås A-pojk som inte har samma ambitionsnivå utan satsar mer på att ha roligt samtidigt som de ska träna. Patriks gamla tränare Marcel blev inte speciellt glad när vi berättade om Patriks beslut men han hoppas att han kommer tillbaka till laget senare, han tänker inte stänga dörren iallafall.

Tack för de här åren och hoppas att vi träffas i hallarna även i framtiden. Lite bilder från Stockholmscupen finns under bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s