Föräldramöte

Har precis kommit hem från föräldramöte i Joakims handbollslag. Tränarna var med en kort sväng i början och talade om vad de vill göra med laget träningsmässigt och det är inga konstigheter utan de kör på och ska fortsätta utveckla spelet. Kul med ungdomar (ca 20) som tränar andras barn och dessutom gör det med stor glädje som de lyckas förmedla till barnen!
Som vanligt var det några få som var engagerade och ytterligare några som kom med idéer och tyckanden. Jag känner att jag inte vill lägga någon som helst energi i onödan på det laget utan lägger det istället på Patriks nysatsning i Skogås. Sådärja nu har jag fått gnälla av mig lite!

/Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s