Ugglas revy

Igår var vi på Ugglas Revy på Chinateatern! Första akten var helt klart rolig med många slängar åt publiken och nästan rumsrent. Andra akten började med en förvandling till den rockigare varianten av Uggla, dessutom blev innehållet mer åt det utmanande hållet om vi ska vara snälla. Undrar vad tanten som hade med sig sin lilla dotter på ca 10 år hade tänkt på när Magnus blir uppraggad av Sarah Dawn Finer i lack och läder komplett med piska eller när Magnus och hans läkare kommer på att den där snabbisen på muggen kanske vad mellan dem? Vi hade inga ungar med oss och hade helt enkelt jävligt roligt! Tack för showen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s