Paus i köket

En liten paus i arbetet med köket för att köra Joakim till simträning. Samtidigt passade jag på att åka till Bauhaus för att komplettera med mer spackel till golvet och lite andra grejer. Det måste ha varit nån skada i golvet tidigare för det saknas både sand och frigolit under spånskivorna! Nån j-a klåpare som har försökt fixa själv förmodligen. Har iallafall gjort rent taket, spacklat några småhål och målat första varvet. Vilken skillnad! Bilder kommer inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s