Vinter…

Jaha, vintern är här och hälsar på, den försvinner väl snart igen antar jag! Tyvärr så mycket snö så man är tvungen att sätta på vinterhjulen vilket jag borde ha gjort för ett tag sedan i det lite vackrare vädret. Nu sitter de i alla fall på och förhoppningsvis har jag inte gjort nån större tabbe, det är nya fälgar och däck och fälgarna har dubbla håluppsättningar (konstigt men sant). Bara täcksidorna kvar men det var ett märke som skulle sättas fast först så det tar jag lite senare. Kan bli halt när jag ska hämta Patrik från träningen vid åtta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s