Hundpromenad i snön

Vi får försöka hitta lite glädje i en svår tid och en av de bättre är våra underbara hundar som alltid ger oss glädje! Helén och jag tog en promenad ner på ängarna så att hundarna kunde få springa fritt. Som vanligt har kommunen upplåtit all mark åt skidåkare och vi som har hundar ska helst försvinna. De gör i ordning en slinga som går runt hela ängarna och om vi sätter en fot där så blir det livat! Undrar om det finns fler skidåkare än hundägare?
Nog med gnäll. Vackert väder var det och några bra bilder tog jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s