Hundmässa

Årets hundmässa måste man ju besöka. Kompisarna ställde ut sin Welsh Springer Spaniel, Nelli, i championklassen och kom på en hedrande reservplats efter en bra visning av Helena (trots mycket störande lek från en annan utställare och uppfödare precis framför), bra gjort! De kommer säkert att lägga upp mer på sin egen hemsida http://www.goldendreams.se/
Precis som förra året var det inte direkt fullt med företag men ett bra utbud fanns det av det som vi var intresserade av. Normalt brukar jag inte ha med så mycket när vi går därifrån men den här gången blev det totalt 5 kassar med mestadels varuprover och liknande gratisgrejer till hundarna.
Jag träffade även min kusin som har Evallens kennel med den härliga rasen Kelpie, hon driver även Broderi och Underverksta´n så det här är den gången varje år vi ses.
På det hela en rolig och ganska avslappnad heldag i hundens värld (tyvärr utan våra egna små änglar).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s