Gott Nytt År!

Då har det gått ett år till! Det är nu tjugo år sedan Helén och jag förlovade oss, helt klart värt att fira lite extra ikväll alltså! Vi startade som vanligt när vi är lediga med en skön sovmorgon och en lugn frukost. Nu har vi precis kommit in från ”morgonpromenaden” med hundarna nere på ängarna. Mycket snö och tyvärr har skitåkarna lagt beslag på ganska många av de stråk som hundägarna normalt tar så vi får pulsa i snön. Gjorde inte så mycket eftersom vi inte var först utan det fanns lite fotspår att följa.
Ha ett gott nytt år alla kända och okända vänner därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s