Slö lördag

Rätt skönt att kunna säga att man precis kommit in efter morgonpromenaden när klockan är halv två! Sov länge och tog en lång promenad runt de centrala delarna av Västerhaninge i ett skönt vinterväder med några minusgrader.
Stora grabben har åkt till Gotland för att spela handboll eftersom de har Visby i sin grupp. Visby passar på att ha både borta och hemma matcherna på samma gång så det blir en match lördag och en på söndag. Innan de åker hem på söndag ska de även titta på när herrarna spelar mot samma klubb. Hoppas givetvis på vinster men vet inte speciellt mycket om Visby eftersom vi ”aldrig” har sett dem spela.
Joakim har simträning men det är inte förrän klockan fyra så det är långt kvar…
En lugn och skön lördag med andra ord!

/Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s