Datorkrångel

Sitter och försöker skapa en DVD med material till min svärfar från begravningen vilket har tagit några timmar hittills, det är inget man bara slänger ihop direkt det ska ju vara rätt känsla om man säger så. När allt är gjort så bestämmer sig min dator för att DVD-spelaren inte finns… Underbart eller?
Får försöka få med mig materialet till jobbet och fortsätta där, den dator jag har där funkar oftast utan några problem och skulle det krångla har jag fler möjligheter där, vi har trots allt tillgång till TVÖstra’s utrustning.
Svågern fyllde år igår så det blev tårta där, idag fyller hans bonusdotter 18 så vi ska dit igen och gratta henne.
Dags att gå till jobbet!

/Peter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s