Helg!

Så var den här arbetsveckan över! Blev lite antiklimax på arbetsfronten när det bara dyker upp tre elever till första lektionen… Vi kom överrens om att de hade andra saker som behövde göras och så fick de arbeta fritt med det de behövde! Skjutsade båda grabbarna till deras skolor i morse och fem minuter senare ringer min kära fru och meddelar att de är på väg hem igen eftersom skolorna har bestämt sig för att stänga pga snökaos, givetvis hade jag inte tid att vända och köra hem dem igen utan de fick åka tåg. Det tog ”bara” en dryg timme att ta sig den korta sträckan (7 kilometer).
Underbart med drift på alla fyra hjulen när det är så här! Men inte ens det hjälper ibland som Mathias upptäckte när han körde fast med sin Subba på väg ut från gården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s