En riktigt bra lördag

Sitter och tittar på Joakims simträning. Jag gick upp vid halv nio och tog ut hundarna i skogen och när jg kom hem fixade vi frukost tillsammans. När vi var färdiga kom Joakim och hans kompis ner och tog över frukostbordet, timing!
Efter en tur till Bauhaus monterade vi listerna under överskåpen och strax efter att vi var färdiga med det kom svärfar så vi kunde montera lite belysning. En lugn fika senare var det dags att åka till simhallen. Ingen stress, bara bra timing hela dagen! Hoppas kvällen blir lika bra.

Posted from WordPress for Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s