Bilen på service

Lämnade in bilen på verkstan imorse för service och ett försäkringsjobb på bilens stötfångare, bokat sen en månad ungefär. Kommer dit och killen bakom disken (samma som när jag bokade) säger att det kan ta lite tid för den ska väl lackas? När jag anmälde skadan sa de att de kunde lacka i förväg och bara byta plastdelen när den var inne för service.

Killen ringer efter nån timme och säger att stötfångaren som ska bytas är restnoterad från leverantör pga katastrofen i Japan, tur att den skulle in för service så inte hela dagen blev förstörd! En liten bula i plasten fram så ska hela fronten bytas…

Snart dax att åka med stora grabben in till stan för vidare tågresa till Göteborg och Partille cup, han får åka själv för första gången eftersom vi inte hade planerat vår semester efter handbollen den här gången (de skulle inte åka…). Hoppas att han får roligt och att de spelare så bra som möjligt den här sista omgången för honom med Skogås HK! Efter sommaren är han tillbaka i Hammarby igen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s