Tillbaka efter en lite stressig tid

Andra gången på en dryg vecka som jag överhuvudtaget sätter mig framför den ”privata” datorn… Har haft en hel del att göra med hus och familj. Köket närmar sig långsamt att bli färdigt, taket och belysningen är på plats nu är det ”bara” spackling av skador på väggar, målning av dem samt lister och foder!
Har även vissa planer på att fälla in en bilstereo elle liknande ovanför kyl/frys för att slippa en stor och rätt känslig radio i köket men det är förberett med framdragen el så det kan göras när det passar.
Patrik har spelat sin andra seriematch i Hammarby och jag är väldigt nöjd med hur grabbarna uppträder och spelar! Det kan vi tacka flera duktiga tränare för men mest är det grabbarnas förtjänst med en otroligt skön inställning till varandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s