Hal löprunda!

image

Morgonens motion blev en runda i skogen. Första delen var rejält hal men efter en bit fungerade det bra. Kanske dags att köpa skor med dubb om jag inte ska försöka köra någon inomhusvariant under resten av den kalla delen av året.
Vi har ju äntligen fått lite snö även i huvudstaden men alla verkar överens om att det ska försvinna före julafton:(
Vore bra om det kom mer snö så man slapp se allt byggskräp från ombyggnaderna i området. Högen utanför oss har varit där en månad snart… Kåkarna blir iallafall fräshare (och hyrorna högre). Vi slipper ju bo i renoveringen så våra bekymmer är ändå rätt små.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s