Lite tyst på bloggen…

Det har varit lite tyst på bloggen den sista tiden eftersom vi har haft rätt fullt upp (trots att hela familjen varit ledig…). Jag brukar dessutom oftast blogga från telefonen men den har jag till slut fått lov att lämna in efter att jag inte kunnat nås större delen av tiden de senaste veckorna. Hoppas att den mår bättre när den kommer tillbaka!
Vi går och väntar på att våra nya fönster och dörrar ska levereras så att vi slipper de gamla otäta och kan få en jämnare temperatur inne. Vi fick ju ett bra erbjudande via en av våra grannar på fönster från Fönsterkoncept.
Hoppas på att bli lite aktivare under det kommande året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s