Vår och träning

Nu är våren här för att stanna och med den det dåliga samvetet för vikten och midjemåttet! Det gick bra under hösten när jag lyckades jobba bort 11 kilo och kom ner till tresiffrigt för första gången på många år. Sen kom vintern och mitt schema på jobbet gjorde att jag missade alla passen där med mina kollegor. Nu är det dax att ta tag i det igen, lyckades komma ut och gå i lördags ensam och idag tillsammans med Helen. Jag kör lite styrka på Friskis & Svettis gym när jag har tid vilket brukar bli en gång i veckan.
Helen kör ett eller två pass Zumba i veckan och ska även hon försöka komma ut i spåret lite oftare.
Beach 2012 ska vi inte behöva stå i vassen!

3 kommentarer

      • Japp, lutar åt att köpa husbil.Priset vi på Blocket är 20 000 kr, men som sagt det är förhandlingsbart.
        /Rosie & Magnus, som just nu står i regn på gokartbanan, tävling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s