Tittat på valpar

Igår gjorde vi ett stort misstag! Vi åkte hem till Helena och Göran Ädel och tittade på deras valpar. Rasen är Welsh Springer Spaniel. Det blev mycket mys med de tre veckor gamla valparna och givetvis en trevlig och god middag tillsammans innan vi var tvungna att åka hem för att Helén skulle jobba, sista helgen före semestern!

Bilderna låg externt och är borttagna

För några dagar sedan flyttade de ner valplådan till kök/vardagsrummet för att valparna ska få mer stimuli och utsättas för mer ljudintryck. När vi var där passade några på att visa framfötterna genom att helt enkelt ta sig ur lådan när den översta skivan inte var på plats, första gången utanför lådan på egna ben!
Helena har sett ut den enda hanhunden som vår nästa hund och när man sitter med den lilla krabaten i händerna är det väldigt svårt att inte hålla med! Verkar vara rätt bra psyke vad jag kunde se, det är tidigt ännu men lite kan man ana…

Man kan tyvärr inte undvika att förvånas över att halva Stockholms vägnät verkar vara uppgrävt som vanligt under sommaren, undrar vad eventuella turister med bil säger när de kommer hem? Vi tajmade våra resor rätt bra samtidigt som vi hittar tillräckligt bra för att kunna ta alternativa vägar ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s