Utställning i Mjölby

Hemma igen efter en dag i Mjölby ridhus med utställning. Helen ställde Atlas och tre av hans systrar, hans pappa och farmor ställdes också ut. Atlas blev bästa hanvalp med HP och blev sen bäst i motsatt kön (BIM). Det roligaste för mig var att systern Stella ställdes för första gången och blev fyra i sin grupp (och slog Nova och Hiper). Den tiken är riktigt bra och kan gå hur låmgt som helst med lite träning! Jobbigt väglag på vägen ner men tydligen bättre än i går när Helena och Göran åkte ner. På hrmvägen var det inga bekymmer alls att hålla hastigheten uppe vid (eller över)  laglig fart…
Atlas bedömning kan ni titta närmare på om ni så önskar.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s