Utställning Askersund

Idag har vi haft en toppendag. Atlas ställdes ut idag. Han skötes sig jättebra. Han var själv i sin grupp. Excellent med ck. I konkurrens så vart han inte placerad. Här kommer kritiken: maskulint, välskuret huvud, bra ögon, välburna lite stora öron, fin nacke, bra överlinje. Svansen ok, välutv. Kropp, kunde vara aningens kortare, bastant benstomme,  bra fötter, harmoniskt vinklad.bra steg från sidan, bra påskjut lite ostabilt fram. Bra päls och behäng. Välvisad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s