Första helgen i huset!

Nu har vi bott i huset ett par dagar och det känns kanon! Rappen fortsätter med övervåningen där nästa steg är att flytspackla i badrummet. Min målarkompis har börjat med ytorna som blir bakom radiatorerna. Resten kommer när rörisen är färdig med sitt och Rappen satt de sista skivorna.
Flytten har gått ungefär som väntat, vi har lite småsaker kvar men det fixar vi de närmaste dagarna, städningen är inte förrän nästa måndag…
Kommunen kräver givetvis en kontrollplan med tillhörande kontrollansvarig för bygget av en carport, Patrik träffade jag på jaktkursen och vi träffas troligtvis i veckan och pratar igenom vad som behövs.  Känns onödigt men ok ändå…

image

Stora grabben hjälpte till ordentligt med flytten och ibland med hundarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s