Kul och bus med hundarna

Idag passade vi på att åka ”tillbaka” till skogen runt Västerhaninge. Välbekanta stigar, hyggen och allt känns nästan som hemma. Tanken var att aktivera hundarna och träna Izidor på att vara lös i skog och mark. Direkt när vi kom dit hittade Atlas spår av bland annat rådjur så honom var det ingen idé att släppa, då hade han slagit på jaktläget! Istället blev det en skön promenad i skogen!

2017-01-22-11-10-24

Efter ett tag kom vi fram till ett gammalt hygge, som vi vet sedan gammalt är rätt OK för hundarna utan massa löst ris som ligger, där Izidor kunde vara lös utan risk för trafik och griniga människor…

Han började givetvis med en  rusning men reagerade direkt när Helén påkallade hans uppmärksamhet! Helen passade även på att gömma sig bakom en stor rotvälta så han fick leta lite. När vi fortsatte för att så småningom komma fram till stigen igen höll han stenkoll på oss, det här är precis det vi vill se!

Avslutade med en bild på en annan sten.

2017-01-22-11-54-28

Vi träffade även en kompis från den tiden vi bodde där och fick klappa lite på deras hund, kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s