Årets husbilspremiär!

Nu har vi väntat färdigt! Vi tog bilen och åkte till Gålö havsbad och campingen där. Det är bara 2 mil dit men känslan av naturen är underbar!

Gålö_052.jpg

Jag (Peter) tog med Izidor på ett par rundor i skogen, den första kallas Havtornsslingar och är bara ca 5 km men det tog oss nästan två timmar att komma runt eftersom det är rätt mycket upp och ner (brant) och vi hade inte speciellt bråttom…

Gålö_086.jpg

På vissa ställen finns trappor eftersom det är för brant för normala människor, ingen bra runda för barnvagnar! Underbara vyer, en massa vackra träd och andra saker.

Atlas kan för just nu inte följa med på några längre turer eftersom han fortfarande håller på med sin rehab. Han tycker förmodligen att jag och Izidor är hemskt otrevliga när vi sticker iväg på äventyr utan honom! Men när vi kommer tillbaka är han lycklig som få!

Gålö_110.jpg

Söndagens utflykt var lite kortare och vi var tillbaka efter bara trekvart. Inte lika kul att fotografera inne i skogen men Izidor är alltid snygg!

Izidor_gålö.jpg

Vi har varit på Gålö förut och kommer att komma tillbaka igen, en skön plats speciellt utanför högsäsongen när det är lite lugnare! När vi hade husvagn stod den en bit ut på Gålö på en husvagnsförening där de flesta stod still året runt, inte vi! Numera står husbilen beredd hemma varje dag.

I veckan ska den in till Caravanhallen för några justeringar och fukttest och om ett par veckor ska den till Torvalla LCV för en återkallning och troligtvis byte av lite delar i motorn, då kanske vi slipper att motorn helt plötsligt inte reagerar på gasen! Lite jobbigt när den helt slutar att accelerera i en korsning…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s