Äntligen hemma

Äntligen har man fått äta middag efter att Patriks träning började tidigare än vanligt och jag inte tyckte att det var någon idé att åka hem innan hämtning (han tränar på min arbetsplats). Träningen slutade klockan åtta och sen var det snack med tränaren och Patrik blev kvarhållen lite extra, suck tänkte pappa som stod på andra sidan glaset. Nu var det inte direkt några tråkigheter det gällde utan tränaren tyckte att Patrik ska träna en dag i veckan med herrarna så att han inte stoppar i utvecklingen! Min ”lilla” femtonåring ska träna med vuxna ”gubbar”! Lite kul är det eftersom vi känner tränaren sedan länge, han deltog i träningen när Patrik spelade i Haninge för länge sen! Han coachade Patrik första gången han var med i Hallmans minicup. Jättekul att han får den här chansen att fortsätta utvecklas i handbollen! Pappa är stolt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s