Tekniska mässan och Port73

Tog lite ledigt från eleverna och gick på Tekniska mässan istället, vilken drömplats för en teknikdåre! som vanligt var det mest industri och automation men även lite nya innovationer på ALMI’s torg, bland annat något som mest verkar vara en korsning mellan cykelhjälm och airbag. Alltså en grej, som ser ut som en skön krage, som blåser upp sig till en hjälm när man krockar!
Efter det åkte jag till port73 som öppnade igår. Igår hade de premiär och det gick knappt att passera enligt de som var där, idag var det mycket folk men inte men än att man kunde handla utan att ruttna på alla människor. Port73 kan nog bli riktigt bra när alla butiker har öppnat, det saknades några, och allt runtomkring har satt sig lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s