Onsdag

Onsdag brukar av någon anledning kallas för ”Lillördag”. Vi kommer dock att ha ett par aktiva dagar i skolan idag och imorgon, idag ska vi ha en minnesstund för den soldat som dödades i Afghanistan och imorgon ska vi anordna skolans årliga danstävling.
Minnesstunden anordnar skolan eftersom det är en före detta elev på skolan och en stor del av hans kontaktnät fortfarande finns kvar i vårt närområde så skolan hoppas att vi kan nå några av dem som inte har möjlighet på annat sätt. Förhoppningsvis blir det en fin stund för de som är berörda.
Danstävling har vi varje år där eleverna tävlar dels i bugg och dels i showdans, deltagandet är givetvis frivilligt. Det brukar vara fullt ös både bland de som dansar och de som sitter i publiken! Förra året försökte vi sända live via nätet och givetvis ska vi göra det i år också! Sändningen går via http://www.tvostra.se om allt går som det ska. Helt klart nåt som brukar vara värt att titta på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s