Danstävlingen genomförd!

Hemma igen efter en väldigt aktiv dag som började vid halv nio med riggning inför skolans årliga danstävling och avslutades vid strax före fyra efter att allt hade plockats bort. Vi riggade upp ljus och ljud för tv-sändning via nätet samt givetvis även för ljud från vårt liveband DansbAnderz med en av musiklärarna på trummor, grymt bra vart de! Det mesta verkar ha fungerat som det ska om vi bortser från lite strul med en IP-kabel som var lite väl sliten och borde ha bytts lite tidigare.Grymt kul att se alla elever som deltar, dansar och hejar på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s