En helt vanlig lördag

Sitter i Viksjö sporthall mellan två av Joakims matcher. Första matchen mot Jakobsberg vann de med en betryggande marginal och det andra laget har de vunnit mot förut så det finns hopp även där. Tjejerna som spelar mellan grabbarnas matcher skulle de oxå kunna vinna mot trots att tjejerna är några år äldre, ingen vidare underhållning i spelet mel de kämpar iallafall. Efter matcherna går vi nog till fam Ädel och fikar innan vi tar oss hemåt för att bland annat gratta en av grannarna som fyller tretti! Normalintensitet men med mycket nöje, sånt gillar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s