Aktiv helg

Hela lördagen spenderade jag på eastfestivalen som är en sorts avslutning för våra elever med estetisk inriktning. Jag hjälpte till lite överallt men eleverna skötte det mesta under Anders vana ledning. Vi brukar tv-sända allt som händer på stora scenen men i år kraschade det mesta av den tekniska utrustningen så jag hoppas att vi i alla fall har spelat in det! Jag var kvar tills hockeytuta, med Anders i spetsen, hade spelat ett riktigt röjigt set.
Idag har jag mest vilat men nu tränar båda grabbarna, på olika håll givetvis! Färre barn på Joakims träning så hallen känns inte lika liten.

Posted from WordPress for Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s