Första dagen på Eken cup

Då var första dagen av Eken cup 2011 avklarad. Vädret kunde vara bättre men det är åtminstone inte kallt. Regnet gör att det blir svårt för killarna att hantera bollen eftersom klister och vatten inte direkt är kladdigt… Patriks lag har tur eftersom de spelar samtliga matcher i gruppspelet på konstgräs istället för att spela ute på gräsplanerna på Gubbängsfältet, det brukar bli rätt lerigt efter ett tag.


Det är Patriks näst sista turnering med Skogås eftersom han ska gå tillbaka till Hammarby IF då det skett ett tränarbyte. Lite konstig känsla att spela i en turnering och möta sina gamla (och blivande) lagkamrater… Resultatet för den här dagen är inte speciellt upplyftande men man måste komma ihåg att de spelar mot flera riktigt bra lag! Bara att kämpa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s