Eken cup är över för i år.

Patriks lag spelade en riktigt bra match mot Bolton 2 som avslutade deras cupäventyr. Det stod lika i halvlek men sedan bytte Bolton målvakt och satte in Viktor istället och han gjorde precis som vanligt, alltså täppte till målet! Skogås spel kom av sig lite när målen inte satt samtidigt som Boltons spel blev bättre med en klippa i målet. Kul att se grabbarna spela riktigt bra handboll.
Det var första matchen som de spelade på lera istället för konstgräs. Eken och regn är ingen bra komnination vet vi sen tidigare men det brukar bara regna nån dag inte tre av fyra… Planerna blev nästan ospelbara och det var frustrerande att se när spelare (och målvakter) inte kunde spela som det var tänkt utan mest fick ”bolla gris”.
En väl genomförd cup av grabbar och ledare som inte tappade humöret trots bitvis väldigt hårt motstånd! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s