Miss i planeringen…

Var iväg och köpte diodlampor till köket nu när det bygget har kommit igång igen efter en liten paus på några månader… Hittade ett par små smidiga som vi tänkte fälla in ovanför spisen och sen en rolig variant som ska sitta under skåpen precis övanför golvet och lysa neråt.

De små dioderna till spisen skulle vi köpa en transformator till och vi valde mellan några olika, läste noga allt som stod på dem och valde en som givetvis lämnar växelspänning istället för likspänning som dioderna kräver! Lite pinsamt att vi är en elektriker och en lärare i el… Idag blir det alltså besök på Bauhaus igen…

De som ska vid golvet fungerade alldeles utmärkt på en gång med bara en liten irritationskälla. De skulle gå att klistra fast med dubbelhäftande tejp men den fäste inte på skåpens undersida (dock alldeles utmärkt på en hammare som låg ivägen) så jag får ligga på golvet och skruva fast femton stycken med en liten pyttig skruvmejse eftersom det bara är en dryg decimeter att arbeta på.

Nåja, snyggt blir det i alla fall!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s