Ny grill!

Igår kväll ”tappade” jag locket till den gamla grillen och helt plötsligt lossnar hela burken som ska samla upp aska under grillen, sönderrostad! Kul att det kommer lite folk ikväll för att äta just grillat…

Iväg till Bauhaus som har utförsäljning av grillar för att kolla hur de känns och kostar. Vi hittade en Weber One Touch på 57 cm som kändes rätt både i storlek, pris och kvalitet. Vi har en Weber compact ute vid vagnen som vi trivs bra med och den här är knappast sämre. Köpte ett skydd till den oxå men givetvis tog vi fel storlek så vi får åka tillbaka efter helgen och byta.

Nu är det dax att städa huset inför firandet av Heléns födelsedag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s