Varit och tittat på valpar

Idag fick vi komma och titta på den senaste kullen efter Zimzon. Britta och Margareta har lyckats riktigt bra med dem. alla är sociala och känns stabila i kropparna. Inte utan att man blev lite sugen igen… Det får nog räcka med två hundar ändå, Hasse börjar dessutom bli lite sliten i kroppen (han är snart elva år!). Givetvis tog jag mängder med bilder som vanligt och de finns nedan! Ber om ursäkt för den dåliga färgen i en del av bilderna, jag glömde att ändra vitbalansen i kameran efter senaste gången i Eriksdalshallen.

Bilderna låg på extern sajt och är borttagna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s