Konferens

Igår hade vi terminens konferens som för ovanlighets skull var på fastlandet, nämligen Smådalarö Gård i Stockholms södra skärgård. Skulle vara där vid 8.30 men då var jag rätt ensam… Resten av gänget dök upp under en halvtimme medans vi åt frukost. Flera av de andra klagade på vägen ut men jag tyckte inte att det var något problem, kör ju en Subaru som är fyrhjulsdriven och bra vinterdäck till det löser de flesta problem så länge man kör med insidan!
Vi fick som vanligt mycket gjort när vi inte blir störda av annat så vi var egentligen färdiga vid lunch men hade lite mer att lufta så det blev avslut vid fikat vid halv tre. En bra dag på många sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s