Opererad hund och försäkringsstrul!

Då har jat precis hämtat hem Hasse från Haninge djurklinik efter operation av ögonlockstumör. Inget farligt men troligtvis rätt så irriterande med en utväxt på ögonlockets insida!
När de ringde sa de att hundens försäkring var uppsagd sedan december! Mitt svar var inte direkt intelligent men jag lyckades hålla humöret stången! Det var ju inte den tjejens fel utan försäkringsbolagets. När jag pratade med if sa de att min fru hade sagt upp försäkringen via epost i december, nu blev det svårare med humöret så jag sa rätt ut till den här tjejen att de hade klantat sig rejält och gjorde bäst i att  rätta till det omgående. Någon epost kunde de inte hitta vilket gjorde det ytterliggare mer krångligt. 
När jag precis hade betalat och de skulle hämta hunden så ringer de och ber om ursäkt och ska ordna allt. Jag är fortfarande inte glad men nu är han försäkrad i alla fall!
För att avsluta den perfekta hämtningen  så är ju hunden rätt groggy efter narkosen och inte så sugen på att hoppa in i bakluckan så jag får lyfta honom… Jag som knappt kan resa mig normalt eftersom jag har ryggskott!
Nåja han är hemma nu och jag ska försöka käka lunch innan ryggen kommer på vad jag gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s