Ny kran i köket

När vi byggde köket för två år sedan så köpte vi allt från IKEA även blandare. Två år senare börjar den att läcka precis som ”alla” förutspådde. Ikea säger själva att deras kranar inte var speciellt bra för två år sen (men nu är de mycket bättre…) så de gick direkt med på att vi får lämna tillbaka den och få ett tillgodokvitto som vi redan nu har användning för. Ny kran från FMMattson köptes och installerades idag. Inga riktiga problem bortsett från att den så kallade experten från Bauhaus leverantör gav oss fel grejor så det blev en vända till för att byta till rätt.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s