Lyckad utställning i Mjölby!

Atlas ställdes ut i Mjölby på en valputställning tillsammans med sina systrar Amber och Nova. Ett riktigt bra arrangemang i Mjölby Ridhus med en domare som fungerade bra med alla hundar som han bedömde, lugnt och fint.
Helén ställde Atlas som var ensam i sin klass så att han skulle vara bäst i klassen var självklart… Inte lika självklart att få HP och gå vidare till konkurrensen om BIR/BIM men det fick han! Konkurrenten om BIM/BIR var syrran Nova som fick nöja sig med BIM (Bäst i motsatt kön) eftersom Atlas tog BIR (Bäst i rasen) och dessutom gick vidare till gruppfinal! I gruppen var åtta hundar utvalda och av dem så var en labrador och en golden för svåra men en tredjeplats är otroligt bra av en så ung kille!
Jag tog som vanligt en massa bilder men tänker bara lägga upp några här.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s