Hundpromenad i solen

Det blev en sväng in skogen idag igen. Vädret gör det svårt att inte passa på att njuta tillsammans med hundarna. Även idag försökte vi fota hundarna men det är inte helt lätt när en hund är lite äldre och helst gör så lite som möjligt, en hund är ung och inte riktigt förstår varför man ska sitta stilla när det finns hur mycket som helst att göra och slutligen en hund som helst inte gör det som de andra gör utan vill ligga nånstans och tugga på en pinne eller nåt! Några bra bilder blev det i alla fall.

Bilderna låg externt och är borttagna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s