Hundutställning i Strängnäs

Söndagen startade lite väl tidigt vid kvart i sex när vi väcktes av klockan för att göra i ordning oss, gå ut med stora hundarna och packa in Atlas och alla grejer i bilen. Strax före sju kom vi iväg och kvart över åtta parkerade vi utanför ”Svenska Hem Arena”. Först betalar man anmälningsavgift, sen betalar man för parkering, sen för inträde om man är fler än antalet hundar och slutligen köper man en katalog över alla hundar, dyrt nöje och onödigt krångel!
Atlas var inte riktigt intresserad av utställning idag och Helén fick arbeta med honom för att han skulle ställa upp ordentligt. När domaren skulle kontrollera tänder så skulle han hälsa på henne och liknande uppförande som han inte brukar ha. Resultatet blev HP och BIM-valp slagen av syster Amber som helt klart var mest fokuserad av syskonen idag. Grattis Suss och Amber!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s