Viltspår

Mitt i allt jobbigt som händer just nu så finns det glada stunder med goda vänner också. Under eftermiddagen åkte vi upp till Stäket och träffade Helena & Göran samt Suss för att se hur hundarna hanterar viltspår. Det är egentligen lite för tidigt med snö kvar och delvis frusen mark men det gick trots det bra för alla hundarna, det hade troligtvis kunnat gå ännu bättre med bättre förutsättningar!
Helén gick med Atlas och det är enorm skillnad mot när hon gick med Zimzon. Atlas går långsammare (sliter inte) och verkar vara noggrannare med arbetet. Kul att se en så aktiv ras verkligen gå ner i tempo och arbeta ordentligt!
Som vanligt var kameran med och några bilder blev det också!

Bilderna låg externt och är borttagna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s