Ljud- ljus- och bildmässan

Då har man precis kommit hem från den mässan. Många intryck blev det givetvis… Syftet är att skapa en tydligare bild av de behov vi har på skolan inför uppstarten av Eventteknik i höst, helt klart är det mycket som behöver kompletteras.
Med tanke på att det är en mässa där det visas upp bland annat ljud för scenbyggen så har de enormt bra ljuddisciplin, ljudnivån är högre på de flesta mässor jag går på och det är med viss tvekan man kan prata i telefon… Inga såna problem idag!
Den största biten kostnadsmässigt verkar vara ett ljudsystem som klarar av Eastfestivalen och liknande utomhusevenemang, bra högtalare är dyra helt enkelt. Ljus som är min bit av kakan är inte billigt det heller men kommer inte i närheten av ljud. Vi har även behov av att köpa en scen med tillhörande riggar för ljud och ljus…
Utöver det finns även behov av mer tillförlitlig strömförsörjning än det vi använder idag, vi har drabbats av säkringar som löser ut trots väldigt låga laster vilket är irriterande i första hand men även kan ställa till det när vi vill använda hela anläggningens kraft.
Vi som är inblandade får nog sätta oss ner och skriva en önskelista…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s