Utflykt med jobbet

Länge sedan jag orkade skriva något men nu börjar viljan infinna sig igen!
Vi har som tradition på jobbet att åka iväg i samband med skolavslutningen och så gjorde vi även i år! Stefan skickade som vanligt ut ett mail med ledtrådar men för ovanlighetens skull var ledtrådarna rätt så tydliga så en snabb sökning på nätet gav svaret Sparreholm!
Underbart ställe där ägaren verkar samla på allt! Ett museum med bilar som har någon slags historia, bland annat bilen som gav upphov till Kungens Kurva. Ett annat med gamla jukeboxar, troligtvis världens största med gamla Wurlitzer. Ytterligare ett med gamla hästvagnar…

Bild
Guiden som vi gick med komprimerade allt ordentligt och fick nog med det mesta trots att hans tur brukar ta fem gånger så lång tid
Mycket att kolla på och vi hade inte tillräckligt med tid den här gången! Två besök före lunch och två efter, vardera fick ta ungefär en halvtimme… När min grupp i lugn och ro är på väg tillbaka till bussen efter det sista museet ser vi att den faktiskt har börjat rulla, vi åker i två bussar och de som satt i den sista var helt övertygade om att vi åkt med den första… Hade kunnat bli en kul avslutning på den resan 😉
Maten var som vanligt klockren, kyckling med ris och sås tillsamman med sallad låter kanske inte mycket men det räcker om man vet hur man ska göra.

Bilderna från dagen blev inte lika bra som vanligt eftersom jag bara hade mobilen med mig men här är de i alla fall.
Bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s