Morgonäventyr

När jag vaknat hördes konstiga ljud från kaminen så tanken var först att något gått sönder. Inget var trasigt utan en liten fågel hade ramlat ner genom skorstenen och kunde givetvis inte ta samma väg ut.

image

Att släppa ut en vild fågel, om än liten, i ett hus med fågelhund är inte lämpligt direkt utan först fick hundarna stängas in, dörrar till övriga rum stängas och dörrar ut öppnas. Med hjälp av en handduk lyckades jag fånga den inte speciellt tacksamma fågeln och släppa ut den. Kändes riktigt bra när den flög iväg, jag tror det är en av de som har ett ungar på vårt tak…
Dagens goda gärning är utförd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s