Mycket har hänt sen sist…

Nästan en hel sommar har passerat och mycket har hänt.

Idag lyckades jag äntligen få tummen ur och åka till skjutbanan för att träna lite med studsaren. Resultatet var helt OK, kanske lite bättre än jag förväntade mig. Som vanligt mycket folk och lång tid i kö för att skjuta två serier. Vi kunde inte vara kvar längre än så eftersom jag behövde skjutsa till ett bröllop! Efter det blev det klippning av gräsmattan för min del. Carporten håller äntligen på att få lite färg, Helén jobbar på med det.

Imorgon ska jag försöka komma över till pappa för att ”hjälpa till med datorn”, vi har betydligt tätare kontakt nu sedan min mamma gick bort i mars.

Vi åker ju alltid iväg nånstans med husvagnen under sommaren och så även i år. Vi började i Askersund med en hundutställning. När vi kom dit hade det regnat två dagar i streck och givetvis körde vi fast, tur att Per kunde hjälpa till med sin BobCat (det var inte bara vi som fastnade). Sedan gick resan till Ullared, hela anledningen till att Patrik följde med! Inte mycket till trevnad på campingen med välordnat och städat. Shoppingen var inte lika hysterisk som den tydligen kan vara men det räckte med 45 minuter för mig och Joakim, sen blev det jaktaffären. Resan hemåt gick via Öninge Camping där vi legat förut och trivs bra, middag på restaurangen som en skön avslutning på resan.

Semestern avslutades tråkigt nog med en begravning. En god vän som togs ifrån sin familj och oss andra alldeles för tidigt, bara 46 år gammal.Ullareds camping Kvällsmys Kvällshimmel Atlas Kvällshimmel Kvällshimmel Kvällshimmel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s