Stenläggning

Första steget av stenläggningen, kantsten, är klart. Nu väntar vi tills imorgon när betongen har brunnit färdigt och då kör grabbarna på med marksten.

image

Själv har jag försökt att inte vara i vägen och få lite gjort med trädäcket mellan huset och carporten.

image

Frågan nu är bara vad Helén kommer att hitta på med resten av stenarna…

image

Snyggt är jag säker på att det blir!

7 kommentarer

 1. Hej!
  Vad fint ni fått! Super snyggt med trallen!
  Tänkte kolla med dig då jag vet du nämnde att ni har radiatorer på övervåningen. Visst hade ni ingen ”shunt” installerad? Får ni varma element? Samt spolar det och tjuter i dem?
  Med vänlig hälsning,
  Anneli och Daniel

 2. Hej!
  Det diskuterades ett tag hur vi skulle göra men rörisen rekommenderade lite speciella element istället för shunt och så blev det. Det ger tillräckligt med värme och låter inte (grabbarna har inte klagat i alla fall). Vi var lite stressade just då så exakt vad skillnaden är har vi inte koll på.

  • Hej! Tack för ditt svar! Vi tog också radiatorer där uppe, men har lite problem med det jag skriver tidigare, så frågan är om vi inte har rätt element. Vad har ni för typ exakt, vet du det?

   • Hej!
    Ursäkta dröjsmålet. Jag har kollat runt alla radiatorerna efter någon sorts märkning men inte hittat något alls! När vi pratade med rörisen var det mest funktion vi pratade om och inte märke/typ, om jag minns rätt är det helt enkelt fler kanaler i dessa än i vanliga så de är rätt tjocka (10 cm) och har därmed större yta.
    Jag ska kolla i dokumentationen om jag hittar något där men det tar nog någon dag innan jag har tid igen.

    Mvh
    Peter

 3. Nu har jag letat i mina papper men det står inte i fakturan eller någon annan specifikation vilken typ av element det är, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s