Våren är på väg

Trots att det snöar känns det som om våren är på väg. Vi har haft ett rätt jobbigt år då många fått lämna oss, bland annat min mamma, en kompis och två av våra hundar. Det börjar äntligen kännas som om allt det börjar komma till ro litegrann och vi kan flytta fokus till nya områden.

Vi står på listan för en ny kamrat, en Golden retriever från en kennel med visst intresse för jakt! Om allt går som det ska kommer han till oss i början av maj. Det ska bli hur kul som helst!

Igår kväll kom Miriam förbi med planeringen för husets framsida. Miriam läser till trädgårdsmästare och vi har haft förmånen att vara en del av hennes examensarbete. Hon har gjort ett kanonjobb! Vi önskar henne all lycka i framtiden! Nu återstår bara arbete. ..

Planerna för framsidan
Planerna för framsidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s