Husbesiktning mm

Länge sedan jag orkade skriva ett inlägg på bloggen nu! Det har hänt en hel del på de månader som gått sedan senast…

Vi har fått huset färdigmålat i en lite mörkare nyans än orginal och är riktigt nöjda men känner ändå att vi borde ha vågat lite till. Målningen drog ut på tiden eftersom det hände en hel del med målaren som vi anlitade, sjukdom, akut sjuka barn mm men nu är det färdigt!

Idag hade vi tvåårsbesiktning på huset utan några egentliga överaskningar, skönt!

Vi har varit på två utställningar med Izidor som har gått riktigt bra, gott hopp inför framtiden! Den första kom Izidor tvåa efter sin bror och den andra var det tvärt om, de är helt enkelt riktigt fina bägge två och dagsformen avgjorde båda gångerna. Vi ser fram mot fler utställningar tillsammans med gänget från och runt kennel Sangold!

Den äldsta sonen har flyttat hemifrån och delar numera lägenhet med en av sina kompisar, de har kännt varandra sedan de var knappt två år så det borde funka. För oss innebär det lite funderingar och ändringar i planen för övervåningen, först ska dock rummet rensas!

Slutligen har vi sagt upp platsen på Gålö där vagnen har stått tidigare bland annat för att vi inte är ute där och för att vi kännt en försämring i stämningen. Vagnen står numera hemma på uppfarten. Vi har även bestämt hur framtiden för vår mobila fritid kommer att se ut, det enda vi säger nu är att vagnen kommer att säljas och något annat köpas.

Spretigt inlägg men så blir det när man inte skriver så ofta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s