Äntligen lite spårning! 

Idag blev det äntligen av! Vi la ett kort rakt spår för Izidor och ett längre för Atlas. 

Efter en lååång väntan fick Izidor gå sitt spår och efter en del funderande över vad det här var för intressant doft så klickade det och han spårade med lagom tempo och rätt precis på dropparna som han doppade huvudet mot! När han hittade skanken försökte han dra ner hela trädet 😉 Den här killen har bra förutsättningar för spårjobb! 

Atlas har ju varit med förr, om man säger så… Svensk och Norsk viltspårschampion blev han under sina första två år! Första spåret på länge för honom men oj vad han längtat! Enligt honom börjar man spåra utanför dörren 😉 Han gick klockrent fram tills han stötte på ett rådjur som stack iväg, när Helén sa till och visade på spåret igen där han tappade så fortsatte han hela vägen till skanken! Vilken kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s